Какви демони и ангели живеят във вас според зодията

  • 09 октомври 2015 09:31

  • 6669
  • 0
Какви демони и ангели живеят във вас според зодията
© Getty Images

В нас живее както доброто, така и злото. И те винаги ще са в борба!

Овен

В него живее Демонът на омразата и егоизма. И Ангелът на искреността и помощта. Демонът предизвиква в Овена гняв, нетърпеливост, нежелание да признае грешките си и желание да наранява. В същото време, Ангелът го кара да помага на всеки, който е изпаднал в нужда и не му пречи да лъже. Овните много трудно скриват истинските си мисли!

Телец

В Телеца живее Демонът на алчността и гнева. И Ангелът лоялността и добродушието. Това е и причината уж бавният и спокоен Телец да стане неудържим звяр, когато е предизвикан. Неговият Ангел го прави много добър и верен приятел, но Демонът му го кара да се откроява с голяма любов, но към материалното. Въпреки това, този знак обикновено успява да накара Ангела и Демона в него да живеят в разбирателство и всеки да взима превес точно, когато трябва.

Близнаци

Тук се борят Ангелът на веселието и Демонът на лицемерието. Ангелът кара Близнака да е супер забавен, оптимистичен и лъчезарен ласкател. Да те измъкне от дупката, в която си паднал, да ти даде сили за нов живот. И точно, когато му се довериш напълно, неговият Демон може да го накара да те предаде. Зад ведрото настроение и умението му да общува често се крият задни мисли!

Прочети повече ТУК.

Последвайте канала на

woman.bg
6669 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини