МВР: Няма кражби в казанлъшки супермаркет

  • 08 октомври 2015 18:00

  • 2166
  • 2
МВР: Няма кражби в казанлъшки супермаркет
©

Няма установени кражби, пострадал служител и материални щети в супермаркет в Казанлък. Това са заключенията след направената проверка на полицията в Стара Загора във връзка с тиражиран инцидент в търговски обект, съобщават от пресцентъра на МВР.

Според данните на полицията на среща, проведена вчера по инициатива на регионалния мениджър на охранителна фирма на супермаркета в Казанлък, е било поискано допълнително съдействие от полицията. Поводът бил обявена тотална разпродажба на стоки от магазина и очакваното струпване на клиенти. На срещата било уточнено при необходимост да се подават сигнали на тел. 112, осигурени били и служители с патрулен автомобил, които да осигуряват допълнителна охрана на обществения ред на паркинга и да реагират незабавно на подадени от гардовете сигнали.

Същия ден са подадени два сигнала - в 14.35 ч. и 19.04 ч. - за струпване на голяма група от хора пред магазина. Със съдействието на служителите на реда на изхода на търговския обект е осъществен пропускателен режим с цел недопускане на нарушения на обществения ред.

По данни на охранители на търговския обект, работили през цялото време, около 16.00 часа е влязла голяма група от хора, но в рамките на час са успели да се справят с наплива, който надхвърлял капацитета на сградата. С пристигането на още техни колеги ситуацията била овладяна, наложило се на два пъти временно да затварят магазина за обслужване на клиентите в него. Окончателно търговският обект е приключил работа в 22.00 часа.

Заместник-управителят на магазина е категоричен, че няма ударен служител от охраната на магазина, няма счупено стъкло на сградата и до момента няма установени кражби на стоки от магазина.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2166 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2015.10.15 | 22:17

2
Пита се в уравнението на задачата кой от вас мишоци излъга, мвр или вие? Доколкото съм чувал за лъжесвидетелство в съд се наказвало,а за същото извън съда кво прайм?

2015.10.09 | 19:51

1
Бе къде ти родната полиция ше се занимава със некъкви си маловажни кражби. Ше замат да изтървът някой дет шовира без винетка или без гражданска... ми това са големите прастъпници на България. Па един циганин кво толкова ше открадне- неколко кутей цигари и некоя щафета салам- че то няма и една минимална заплата и полицията не си мърда и пръста за такива. Се едно почерпил са човека.

Добави коментар

Водещи новини