Задължения към "Топлофикация-София" „сродиха" фамилии от цялата страна

  • 08 октомври 2015 11:59

  • 1494
  • 3
Задължения към "Топлофикация-София" „сродиха" фамилии от цялата страна
© Булфото

"Топлофикация-София" търси длъжници до девето коляно. Задълженията „сродиха" фамилии от цялата страна. Неподозиращите наследници от страната на сметки за парно в столицата, са в шок, разказа бТВ.

Преди дни Николай Николов от Дряново получава писмо от Софийски районен съд, в което се казва, че е длъжник към "Топлофикация София" за периода ноември 2012 г. - април 2014 г.

"Как адресът е топлофициран от "Топлофикация София", след като се намира в град Габрово? По интернет ли пратиха топлината на този адрес, по водопровода ли, по телефона? Как е станало? Пращаш смс и къщата ти топла. Как "Топлофикация-София" реши, че топлофицира имот в град Габрово? Как е възможно това да стане?”, пита Николай Николов.

В Габрово наистина има улица „Васил Левски" , но номер 47 няма. Номерацията на сградите стига до 21.

"Топлофикация София" реагира светкавично на оплакването и изпратиха ново писмо, в което се казва, че адресът в първото е сгрешен. Имотът с неплатеното парно се намирал не в Габрово, а в София.

„Как моите лични данни, след като аз нито доброволно, нито нищо съм ги предоставял на "Топлофикация-София", те са попаднали при тях. Единственото логично обяснение, което мога да дам, че това е резултат на работа на организирана престъпна група", смята Николай Николов.

Николови нямат нито документ, нито спомен, че родословното им дърво тръгва от рода Вълчанови, за чиито наследници са сочени днес.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1494 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
monarch

2015.10.09 | 06:56

2
Да го духа Топлофикация!Аз не плащам близо 10 години,спрете и вие да плащате!Само тогава политиците ще се размърдат.
гост

2015.10.09 | 06:56

3
да няма да плащаш но ти завеждат дела и пращат съдя изпълнител ,друг е въпроса ,че при тях не можеш да им хванеш дирата пишат и надписват купуват си джакузита ,коли и не им пука за нас КАКВО СТАНА С "ВАЛЮ ТОПЛОТО"НИЩО
monarch

2015.10.08 | 23:30

1
Не могат да осъдят всички.Само така ще ги притиснем да спрат със своеволията.

Добави коментар

Водещи новини