Причините един мъж да изневери

  • 08 октомври 2015 11:32

  • 4989
  • 0
Причините един мъж да изневери
©

Коя ли жена не е търсила отговора на този въпрос? Нека ви запознаем с част от творчеството на Стийв Харви – автор на бестселъри относно взаимоотношенията между мъжете и жените.

Вижте защо изневеряват мъжете от мъжка гледна точка!

За повечето жени изневярата е немислима и непростима. Мислите си, че ако сте казали на мъжа, че го обичате, той може поне да уважи най-святото за вас – верността. Иначе ще му простите, ако понякога послъгва, ако не се справя добре с домашните си задължения и гледането на децата, ако не печели достатъчно или ако обръща повече внимание на приятелите си и майка си, отколкото на вас. Дори ще му простите, ако е посредствен любовник. Но ако ви изневери, това ще доведе до истински катаклизъм. Жените не понасят изневерите. Ами мъжете? Мъжете разбират много добре това, но все пак изневеряват. Защо ли? Ето защо...

Защото могат

Мъжете гледат на секса различно от жените. За повечето представителки на слабия пол сексът е емоционален, акт на любов и отдаденост. Но мъжете не винаги търсят смисъл и емоция в секса. На един мъж му е много лесно, след като е правил секс с друга, да се прибере вкъщи, да се измие и да се държи така, сякаш нищо не е станало. За мъжете сексът е просто физически акт и любовта няма никакво отношение към него.

Прочети повече ТУК.

Последвайте канала на

woman.bg
4989 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини