Топлофикация - Пловдив е в готовност да стартира отоплителния сезон

  • 08 октомври 2015 11:13

  • 1259
  • 2
Топлофикация - Пловдив е в готовност да стартира отоплителния сезон
©

EVN-България Топлофикация - Пловдив е в готовност да стартира отоплителния сезон по-рано, ако абонатите поискат, съобщиха от пресцентъра на дружеството.

Според наредбата все още не са налице условия за включване на отоплението, което може да се случи при средноденонощна температура по-ниска от +12рС градуса, както и прогноза за ниски температури в следващите 7-10 дни.

От Tоплофикация напомнят, че клиентите както всяка година имат възможност да поискат по-ранно включване на абонатната станция в тяхната сграда. За целта е необходимо представяне на протокол от общо събрание на сграда етажна собственост, в който 2/3 от собствениците писмено са изразили съгласието си за това.

Всички абонатни станции на дружеството имат монтирани датчици за външна температура, които автоматично преустановяват топлоподаването, когато температурата се повиши над нормативно приетите температури. Съответно при понижение на външната температура топлоподаването за всяка една абонатна станция се възстановява автоматично с цел осигуряване на максимален комфорт на клиентите.

Последвайте канала на

Нора Виткова
1259 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Валентин

2015.10.08 | 14:17

2
"Топлофикация - Пловдив е в готовност да стартира отоплителния сезон" - ДА ВИ Е**АА МАЙКАТА
.

2015.10.08 | 14:16

1
И нека лапането започне сега ! Как няма да са готови !?

Добави коментар

Водещи новини