Гергана Капзамалова заряза Деян

  • 08 октомври 2015 07:02

  • 7640
  • 0
Гергана Капзамалова заряза Деян
©

Гергана Капзамалова е сложила край на връзката си с Деян Топалски, пише HotArena. Веднага след излизането на ММА боеца от Къщата, фитнес инструкторката му се е обадила и е прекратила отношенията им.

Причината е ясна – отявлените задявки на Деян с Преслава във ВИП Брадър, които вече месец зрителите коментират по форумите.

„Гергана нарочно се правеше, че не обръща внимание на слуховете и има пълно доверие на гаджето си. Искаше първо да излезе от Къщата. Деян я уверяваше, че това са глупости, но тя вече е унижена достатъчно“, разказват нейни близки.

Както писахме, още снощи Деян Топалски опита да й се извини през социалната мрежа.

„За мен има една-единствена жена на този свят! Тя се казва Гергана Капзамалова и аз я обичам повече от всичко! Позволявам си да напиша подобно нещо на тази страница, защото съм длъжен да защитя човека, който обичам от гнусотиите, които са се изписали“, заоправдава се ММА боецът.

Този пост обаче нито беше коментиран, нито харесан от Капзамалова. Нещо повече - тя не само запази хладно мълчание, но и е изтрила всичките им общи снимки от Фейсбук профила си.

Единственото нещо, което написа, бе достатъчно красноречиво и даде да се разбере, че е приключила с Топалски.

„Гиричките са моят свят. Кросфитът е единствената ми любов“, категорична бе фитнес инструкторката.

Последвайте канала на

Novini.bg
7640 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини