Център за практически умения на Miele в България отвори врати

  • 08 октомври 2015 11:04

  • 2461
  • 0
Център за практически умения на Miele в България отвори врати
©

Производителят на премиум уреди за дома и професионална техника Miele, откри първия център за практически умения – Miele Experience Center. Той е удобно разположен в емблематичната сграда "Red Apple" в София.

Центърът е първия по рода си в България – всички изложени уреди от последните колекции на компанията са функциониращи и могат да бъдат изпробвани на място. Амбицията на фирмата е да направи мястото притегателен център за запалени кулинари (професионалисти и любители), да организира кулинарни курсове и събития като дегустация на вино, фирмени партита, модни ревюта, изложби и други.

В центъра клиентите могат да усетят философията на Miele " Immer Besser " (Винаги по-добри). Това е обещание, което компанията дава на потребителите още с нейното основаване от двете германски фамилии Миле и Цинкан.

От създаването си през 1899 година Miele е независима семейна компания еднакво отговорна към своите собственици, служители, клиенти, доставчици, околната среда и обществото.

Освен представянето на най-новите уреди на компанията, в центъра се предлагат всички необходими препарати и консумативи за тяхната работа и поддръжка.

За още по-голямо удобство на потребителите е създаден и електронния магазин на сайта www.miele.bg за поръчки на препарати и аксесоари за уредите.

Miele предлага на своите клиенти продукти, които са еталон за надеждност, ефективност, лесна експлоатация, енергийна ефективност, дизайн и сервизно обслужване. Компанията е фокусирана в производство на домакински уреди за кухнята, за грижи за дрехите и за поддържане чистотата на подовете, както и машини за търговски дейности и медицинско оборудване (Miele Profesional).

Днес, германската фамилна компания, със 116 годишна история, присъства в повече от 47 страни по целия свят и представя своите иновации и патенти в центъра на Miele в София.

Последвайте канала на

Novini.bg
2461 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини