Инди Зара в снимачна еуфория

  • 07 октомври 2015 11:02

  • 1062
  • 0
Инди Зара в снимачна еуфория
©

Френско-мароканската сензация Инди Зара, която съвсем скоро пристига у нас за завладяващ концерт на 16-ти октомври, е в голяма еуфория заради снимките на песните към втория й албум „Homelend“.

В момента певицата работи усилено по визуалното представяне на диска, чиито парчета вече спечелиха феновете й.

В социалните мрежи Зара представи интригуващ тийзър на най-новото видео към песента “Silence”, на което почитателите й ще могат да се насладят най-вероятно още преди гостуването й у нас в Sofia Live Club.

Месец преди “Silence”, Инди Зара влезе в ролята на романтична богиня сред пясъците на Мароко за снимките на песента „One Love“, интересно какво ще ни покаже в сюжета на “Silence”?

Концертът на Инди Зара в София е на 16 октомври в Sofia Live Club, който самата тя обещава да бъде силен и завладяващ като любимия й джинджифилов чай. Певицата ще пристигне в София заедно с бенд от шест души, изявени имена от соул и джаз музиката. За предстоящия омагьосващ лайв у нас тя е подготвила много красиви изпълнения и незабравими усещания за своите почитатели.

Да чуеш Инди Зара на живо е разпалващо изживяване, което клубният живот на столицата ще помни дълго. Билетите за концерта могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim и Sofia Live Club на цена 50 лв.

Последвайте канала на

1062 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини