Дует "Ритон" обвиниха в лъжа Кичка Бодурова за концерта в Лас Вегас

  • 06 октомври 2015 21:20

  • 11201
  • 3
Дует "Ритон" обвиниха в лъжа Кичка Бодурова за концерта в Лас Вегас
© Булфото

Напрежението в къщата на "ВИП Брадър" отново се покачи. След като червеният отбор изгуби мисията "Войната за Къщата", съквартирантите бяха изпратени във фабриката за консерви, където бяха подложени на тежък каторжнически труд. Вместо да белят картофи и моркови, обаче, съквартирантите от червения отбор получиха гала обяд, масажи и кино.

Червеният отбор, предвождан от Здравко от "Ритон", получи и правото да види номинациите, които са направили звездите от синята част на къщата. Това породи нова вълна от възмущение по адрес на Кичка Бодурова, след като дует "Ритон" узна, че естрадната певица е посочила именно тях от изповедалнята.

До по-сериозни реплики обаче не се стигна, въпреки че Здравко и Катя обвиниха Кичка, че е излъгала за концерт в "Сизър Палас" в Лас Вегас. По думите на двойката, певицата така и не е показала снимка от грандиозното събитие, което ги навежда на мисълта, че такова изобщо не се състояло.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
11201 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2015.11.24 | 10:03

3
За да направи концеррт в Сизър Палас трябва доста да се бръкне в джоба за наем на зала. Това предполага билети от порядъка на $200. А после пияните българчета и бабите-майки живеещи при децата си като чуят цената Кичка ще остане спразна зала. Пълн измишльотини.

2015.11.19 | 12:02

2
Тия ако са ВИП,нане Вуте е супер ВИП,но както казва народа никога не е късно да станеш за резил.

2015.11.15 | 17:55

1
някой боли ли го паламарката?

Добави коментар

Водещи новини