Брейк денс виртуози ще открият The Official Bulgarian Beatbox Battle в петък

  • 06 октомври 2015 14:05

  • 977
  • 0
Брейк денс виртуози ще открият The Official Bulgarian Beatbox Battle в петък
©

На 9 октомври, пред паметника на Съветската армия, от 18:00 часа ще избухне големият финал на деветия национален бийтбокс турнир The Official Bulgarian Beatbox Battle.

Разнообразно шоу от професионални танци, уникални бийтбокс изпълнения от най-добрите в изкуството и интерактивни онлайн предизвикателства ще подкрепят 16-те финалисти в битката за титлата Шампион по бийтбокс на България за 2015 г.

Най-известната брейк банда Electric Force Crew – тази година в обновен и силен състав, ще демонстрира различен поглед към модерната градска танцова култура с изпълнения в стиловете Breakin’ и Poppin.

Световните шампиони Skiller и Pe4enkata ще представят селекция от най-добрите си сетове. „Нивото на българска бийтбокс сцена се вдигна сериозно и затова ще заложа на специални сетове с много фреш материал!“, заяви Skiller. Чист бийтбокс, примесен с класически мелодии и неравноделни тактове, пък ще представи Pe4nkata пред феновете на бийтбокса. Горещи бекстейдж новини и видеоклипове се публикуват в реално време от шампионите ни в българската бийтбокс група във Viber – beatboxbg.

Гост звездата на The Official Bulgarian Beatbox Battle – Патрик Хърст, още известен като Бол Зи, бързо се установи като един от значимите музиканти на световната сцена благодарение на своя уникален музикален стил и изумително реалистичната си звукова имитация. Бол Зи ще представи сет имитации, вариращ от дълбоки бас линии до тежки барабанни бийтове и луди звукови ефекти, като използва само силата на гласните си струни и устната техника.

Водещ на шоуто ще бъде Наско Михайлов, който е с шоуто от неговото начало през 2007 г. За пореден път Наско ще обедини 16-те най-добри български бийтбоксъри и ще бъде с тях по време на всичките 15 битки до самия финал.

Журито на The Official Bulgarian Beatbox Battle 2015 ще бъде изцяло професионално. Уменията на най-добрите български бийтбоксъри ще бъдат оценявани от Ball Zee (Великобритания), BeeLow (Германия – председател на Световната бийтбокс асоциация), Skiller (Световен шампион 2012), Pe4nkata (Световен шампион 2012) и първия бийтбоксър у нас Red one.

Последвайте канала на

977 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини