Украински модел ще помага на своя любим футболен отбор

  • 06 октомври 2015 11:52

  • 4061
  • 0
Украински модел ще помага на своя любим футболен отбор
©

Ангелина Петрова е украински модел с особена страст към спорта. Жената е див футболен почитател и смята да помогне на своя отбор ФК "Металург" Запорожие. Нейният план е да се съблече на стадиона, да извика няколко фотографа и да направи достатъчно добри кадри, които по-късно да продаде и със спечелените пари да успее да плати дълговете на отбора.

Плакатите започват да се продават и надеждата за "Металург" става все по-силна. Нека не забравяме, че дамата е използвала само тениската на отбора, както и скромното шалче - напълно достатъчно, за да може юнаците да се стегнат и да вземат трофей в Шампионска лига.

Все по-често можем да станем свидетели на подобен вид спасителни операции и започваме да се замисляме за родните футболни проблеми, както и за всички фенки, които още не са се сетили за този метод. Гарантираме, че плакатите биха се продавали много повече от бира с логото на родния отбор. Дами, помогнете на футбола да излезе от кризата, в противен случай може да се наложи да гледате мъжете си тъжни, страдащи и с умиращо либидо!

Още снимки вижте тук

 

Последвайте канала на

Novini.bg
4061 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини