Боян Расате: В България се води необявена война срещу българите

  • 06 октомври 2015 07:50

  • 3866
  • 1
Боян Расате: В България се води необявена война срещу българите
©

ДПС използва българска патриотична песен за своя политическа агитация. Реакцията на обществото ни не е уместна, защото ние попадаме в провокацията на тази партия. Смятам, че трябва да се сринат тези политически централи, които ни обидиха, каза националистът Боян Расате в ефира на ТВ7.

Цялата музикална гилдия не се изказа против изпълнението на тази песен на турски език, защото те познават музикалния фонд на Балканите, каза ПР-експертът на ДПС Кристиян Коев.

Нека не забравяме, че всички хора в България са се клели и носят паспорта на България. Много съжалявам, че сме толкова беден народ, който се подхранва от трапезен национализъм, допълни Коев.

Съществените проблеми отново са изместени от провокации. ДПС използват чужд език за агитация, ето това е проблемът и виждаме, че няма никаква реакция от страна на българската държава, категоричен е Боян Расате.

България много скоро ще бъде осъдена от Европа заради глобата, която ще се наложи на Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в, защото използва майчиния си език, заплаши Кристиян Коев. Българите в Сърбия, Украйна и Молдова не трябва ли да използват собствения си език, запита се той.

Тази глоба може да ни доведе до модела Косово. България може да бъде разделена и двуезична, както ще се случи с Македония, прогнозира Боян Расате.

Вашият национализъм е чист фашизъм, обвини Расате Кристиян Коев. Вие сте предатели, в България се води война срещу българите, отвърна му националистът.

Последвайте канала на

3866 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Тя

2015.10.14 | 21:34

1
Хара, пишещи като вас г-н Севдалинов, е по-добре да напуснат пределите на страната ни и да се самоопределят навън като каквито си искат.

Добави коментар

Водещи новини