Арестуваха екстрасенса Деси от Пелово в Пловдив, гаврил се с 3 момичета

  • 05 октомври 2015 15:50

  • 3993
  • 3
Арестуваха екстрасенса Деси от Пелово в Пловдив, гаврил се с 3 момичета
©

Самозваният екстрасенс Десислав Велков, по-известен като "Деси от Пелово" е арестуван в Пловдив, след като се гаврил с три момичета, съобщи TrafficNews.bg. Самопровъзгласилият се медиум е задържан в петък в "приемната му" на ул. "Петко Д.Петков". Срещу нега са подали жалба три пловдивчанки, които той подмамил с обява за работа.

Велков пристигнал в Пловдив на 1 октомври и пуснал обяви във вестник "Марица" и "Ало Пловдив". Предлагал работа на момичетата като офис асистентки в кол център. Няколко момичета се явили на интервю и той им предложил 1200 лева месечна заплата, ако започнат веднага. Девойките се съгласили, Десислав ги разпределил в различни стаи и им дал да качват някакви обяви. След това започнал да влиза при тях и да им мачка зверски ушите, като им обяснявал, че това е нетрадиционна медицина , а той има специални лечебни сили. С едно от момичетата е блудствал.

Велков е задържан за 72 часа в следствения арест , срещу него е образувано бързо производство, коментира говорителят на Районна прокуратура Атанас Илиев. Срещу него са повдигнати три обвинения за леки телесни повреди и за блудство. Очакват го до 8 години затвор.

Името на Десислав Велков се свързва с множество криминални прояви и измами и с опити за сексуално посегателство над жени. Велков обича да фокусира медийното внимание върху себе си твърдейки, че е невинен.

През 2010 г. Велков излезе от затвора, където лежа 4 години за блудства с жени, телефонни измами и незаконно задържане на човек.

Последвайте канала на

Novini.bg
3993 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
любо

2016.10.28 | 12:31

3
Защо,все още е жив, този урод ????
Питам

2016.10.28 | 12:31

1
Този кога най-накрая ще го кастрирате?

2016.10.28 | 12:31

2
Предлагам горната глава!

Добави коментар

Водещи новини