Астролог: Тази седмица ще е време на контрастите

  • 05 октомври 2015 10:08

  • 2352
  • 0
Астролог: Тази седмица ще е време на контрастите
© Getty Images

Тази седмица ще е време на контрастите, защото са налице две тенденции. Едната е свързана с хармоничните аспекти, които ще окажат най-голямо влияние на тези, които са склонни да положат усилия за изпълнение на своите цели. Втората пък ще може да превърне следващите дни в ад за тези, които са свикнали да винят другите за своите беди, вместо себе си.

Положителното влияние ще е продължително и може да се каже, че е като фон. То ще е породено от два аспекта. Единият е секстилът Меркурий – Сатурн, който ще ни влияе благоприятно и дълго благодарение на това, че планетата на комуникацията, на рационалното мислене и на търговията през този период ще е почти неподвижна заради промяната в посоката на движение, обяснява астрологът Михаил Преображенски. Влиянието на Меркурий – Сатурн ще е най-силно за скромните хора, които се стремят да нормализират отношенията си с околните, пише руският феномен в седмичния си хороскоп, публикуван в pro-gnosis.ru, цитиран от "Флагман".

„Вторият благоприятен фонов аспект е тригонът между Юпитер и Плутон. Влиянието му ще се изразява във формирането на нови стабилни отношения и съюзи на взаимоизгодна основа. Успехът ще зависи от увереността, праволинейността, доверието и готовността за крупни материални вложения“, добавя Преображенски.

„На двата хармонични аспекта противостоят напрегнати комбинации между бързи в този момент планети. Във вторник Слънцето образува квадрат с Плутон. В сряда пък Марс ще е в опозиция с Нептун. Може да се прогнозира, че под тяхно влияние до четвъртък нараства вероятността от конфликти и от разрив в отношенията между тези, които доскоро са се смятали за близки съюзници и приятели. Причината за това може да е свързана с използване на „нечистоплътни“ методи за натиск или опит да се пречи на тези, които имат добрата воля за съзидателни действия или искат да си нормализират отношенията“, обяснява астрологът. Според него, тези които се се опитват да пречат на околните, рискуват да се окажат в изолация със съсипана репутация.

„В края на седмицата ще ни влияе още един напрегнат аспект – квадратът Венера – Сатурн. Той ще окаже негативно въздействие върху емоциите на хората, на отношенията между роднини. Възможни са финансови загуби, свързани с наследство, данъци или кредити. Не давайте воля на емоциите си, защото ще се лишите от възможността да си почините“, добавя Михаил Преображенски.

НЕБЛАГОПРИЯТНИ ДНИ

Понеделник, вторник – за Овен, Рак, Везни и Козирог.
Вторник, сряда, петък, събота, неделя – за Близнаци, Дева, Стрелец и Риби.

БЛАГОПРИЯТНИ ДНИ

Понеделник – за Телец, Дева, Скорпион и Риби.
Вторник вечер, сряда – за Лъв и Близнаци.

Последвайте канала на

Novini.bg
2352 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини