Подлагат приятел на изчезналия Момчил на детектор на лъжата

  • 04 октомври 2015 21:17

  • 10282
  • 5
Подлагат приятел на изчезналия Момчил на детектор на лъжата
©

Младеж от обкръжението на изчезналия пловдивски студент Момчил Семерджиев е бил подложен на детектора на лъжата, тъй като разследващите се усъмнили в него, съобщи “24 часа”.

Криминалистите отказват подробности дали той е издържал теста. Братът на Момчил - Явор, също има информация, че полиграфът е бил използван, но не знае кой е бил проверяван с него.

Над 20 души досега са дали показания, претърсени са 4 адреса. Все още няма следа от 20-годишния пловдичанин, въпреки че полицията в цялата страна го издирва. Проверяват се болници, хотели, частни квартири.

Разпитват се и хижари в парк “Родопи” край Пловдив. Там Семерджиеви имат вила, но в нея не са открити следи от студента. Семейството обикаля региона и раздава на овчари обяви със снимката на Момчил с надеждата някой да го е видял. Досега обаче удрят на камък.

Няма резултат и от проверката на таксиметровите фирми в града на тепетата. Шофьори на жълтите коли не са го качвали във фаталната нощ. Изчезналият младеж не е засечен и от камерите на банка и бензиностанция, намиращи се в близост до дома на Семерджиеви.

Няколко пъти са огледани предполагаемите маршрути, които Момчил би могъл да използва, ако е тръгнал пеша от ул. “Смилево”, където живее.

Последвайте канала на

10282 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
бай хой

2015.10.19 | 00:17

5
Алоооооо господа разследващи - олигофрени - не може да подложите някого на детектор на лъжата без негово съгласие - вярно е че на Тиквата му су иска на всички да ни сложи чипове ама слава богу за сега не става - той сиромаха още не може да разбере че да управляваш държава не е като да управляваш мутренско рекетьорска организация.

2015.10.19 | 00:13

3
На Явор не му е чиста работа. Предполагам, че е продал брат си за органи. Алибито му - изпращал приятелката си на гарата. Никой друг не го е видял. Изчезналият уж му звънял да иска ключове, като родителите му са били вкъщи? За друго са си говорили. Притиснете Яворчно и всичко ще си каже.
бг

2015.10.19 | 00:14

4
Баткото (Явор) е 100% чист, ти си бoлен мозък!

2015.10.19 | 00:12

2
Според мен може да се е присъединил към джихадистите. Ако се разчуе къде е отишъл, ще посрами семейството си. Затова инсценира отвличане. Всички го оплакват, разправят как е бил слънчево момче, а той слага чалмата и трепе наред. Това е примерен вариант.
....

2015.10.19 | 00:11

1
За съжаление откриха тялото му.....

Добави коментар

Водещи новини