Христо Янев и Павел Владимиров откриха турнира по футбол на Holiday Heroes

  • 03 октомври 2015 19:20

  • 1723
  • 0
Христо Янев и Павел Владимиров откриха турнира по футбол на Holiday Heroes
© Holiday Heroes

Вторият благотворителен турнир по футбол на Празничните герои започна точно в 10:00 часа тази сутрин на игрищата на „Мусагеница Спорт“. Шестнадесет обора, представители на социално отговорни компании, се включват в състезанието под мотото „Спортувай с мисия“, за да могат 5 000 семейства в нужда да посрещнат Коледа 2015 с пълна празнична трапеза.

Чаровните танцьорки от балет „Фейм“ впечатлиха всички присъстващи със стилното си изпълнение по време на откриването. Един от любимите телевизионни водещи от малкия екран, Павел Владимиров, стана водещ на церемонията по откриване на благотворителния турнир и зареди присъстващите с много настроение за предстоящите срещи.

Сред специалните гости беше и треньорът на ЦСКА и посланик на Holiday Heroes – Христо Янев. Ден преди важният мач на армейците, бившият футболист уважи събитието, за да подкрепи каузата на Празничните герои. Освен че приветства участниците и им пожела успех в турнира, именно той изтегли и жребия, който разпредели отборите в четири групи:

Група А – VIVACOM, Nestle, Advanced Nutrients, Carlsberg
Група B – Smart Communications, Cosmetics Plus, Lidl, Telus International
Група C – Societe Generale Expressbank, Булстрад Живот Viena Insurance Group, Градус, DB Shenker
Група D – Pepsi, Asic Dpot, Epam, Red Devil Catering

Груповите фази ще се играят до края на деня, а утре ще продължат финалите.

В 16 часа на игрищата на „Мусагеница спорт“ излезе и „Отборът на сърцето“. Едни от най-популярните личности в България направиха демонстративен мач, в подкрепа на каузата на празничните герои – хиляди семейства в нужда да посрещнат тази Коледа с пълна празнична трапеза.

Последвайте канала на

Novini.bg
1723 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини