Започва ремонт на южното локално платно на "Цариградско шосе"

  • 03 октомври 2015 08:32

  • 1326
  • 0
Започва ремонт на южното локално платно на "Цариградско шосе"
© Булфото

Въвежда се организация на движението за рехабилитация на северната половина на южното локално пътно платно на бул. „Цариградско шосе” между ул. „Димитър Моллов” и ул. „Владимир Пашов”, съобщиха от пресцентъра на Столична община.

До 24.00 часа на 16 октомври се забранява влизането на превозни средства по северната половина от южното локално пътно платно на бул. „Цариградско шосе” между ул. „Димитър Моллов” /запад/ и ул. „Владимир Пашов”, като движението ще се извършва двупосочно в южната част от локалното пътно платно в същия участък. От 00.00 часа на 05 октомври до 24.00 часа на 16 октомври се забранява влизането на превозни средства по северната половина от южното локално пътно платно на бул. „Цариградско шосе” между ул. „Владимир Пашов” и ул. „Димитър Моллов” /изток/, като движението ще се извършва двупосочно в южната част от локалното пътно платно в същия участък.

От 3 октомври 24.00 часа до 16 октомври се пренасочва движението на тролейбусни линии №№ 5 и 8 и автобусни линии с №№ 84 и 306. Тролейбусни линии №№ 5 и 8 в ремонтния участък ще се движат на дизелови двигатели; Временно се изместват спирки: спирка с код 0576 „бл. 30 ж.к. Младост 1“ се измества от съществуващото си положение след ул. „Димитър Моллов”. спирка „УМБАЛ СВ. АННА” с код 1192 се измества от съществуващото си положение преди ул. „Димитър Моллов”. Разкрива се временна спирка за тролейбусна линия № 8 на ул. „Димитър Моллов” на 30 м. преди кръстовището с южното локално пътно платно на бул. „Цариградско шосе”.

Последвайте канала на

Novini.bg
1326 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини