Взривиха фирмена кола до банков офис във Варна (обновена+снимки)

  • 02 октомври 2015 08:55

  • 6557
  • 3
Взривиха фирмена кола до банков офис във Варна (обновена+снимки)
© Булфото

Лек автомобил беше взривен тази нощ на една от централните варненски улици. Инцидентът е станал около полунощ на ул. "Георги Бенковски", съобщава Дарик.

В резултат на взрива предната част на колата е унищожена, а бронята е излетяла на десетина метра. Потрошени са и стъклата на банковия офис. Намиращите се в съседство други банкови офиси не са претърпели щети. Няма информация за пострадали хора.

Заради среднощния взрив и последвалия полицейски оглед, ул. "Георги Бенковски" повече от час беше затворена за движение на автомобили между булевардите "Владислав" и "Сливница".

От пресцентъра на варненската полиция уточняват, че е взривен лек товарен автомобил, собственост на фирма. Колата е била паркирана пред частен дом. От взрива освен предницата на автомобила, са пострадали и витрините на намиращ се в близост банков клон.

Причините за избухването на колата се изясняват, но по първоначални данни става дума за умишлено поставено взривно вещество. По случая е образувано досъдебно производство под наблюдението на окръжната прокуратура в града.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
6557 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Бойко Борисов е уникален педераст!

2015.10.10 | 21:41

3
ГЕРБ ви “управлява”! Това е началото! Отсега нататък това ви чака: смърт, насилие, психясали и самозапалили се хора, убийства на деца, кражби, обири, глад, мизерия, мрак, малоумие ... Скоро Боко Тиквата ще напълни България с араби, негри, индийци и китайци!
boiko tupunger -kurva

2015.10.03 | 01:12

1
Tikvata v ludnica i v zatvora ot tupotia e psixqsul
boiko tupunger -kurva

2015.10.03 | 01:12

2
Tikvata v ludnica i v zatvora ot tupotia e psixqsul

Добави коментар

Водещи новини