Полицаи с кучета обиколиха два пловдивски хълма в търсене на Момчил

  • 01 октомври 2015 20:42

  • 3933
  • 0
Полицаи с кучета обиколиха два пловдивски хълма в търсене на Момчил
©

Криминалисти претърсиха с куче два пловдивски хълма - Бунарджика и Сахат тепе, в опит да намерят следи от 20-годишния Момчил Семерджиев, изчезнал преди 12 дни, съобщи „24 часа“.

Припомняме, момчето изчезна непосредствено след като се върна от бригада. В нощта преди да изчезне той се разхождал с 2-ма приятели на Бунарджика. Момчил е студент в Техническия университет.

“Дадохме тениската, с която беше спал, за да надуши кучето миризмата”, обясни пред изданието брат му Явор.
Близките нямат информация дали животното е намерило нещо. Една от версиите на разследващите е, че младежът може да е станал жертва на тежко криминално престъпление. Мотив обаче няма.

Момчил не е носил парите, спечелени по време на 4-месечната бригада в САЩ. Семейството му твърди, че не е имал врагове. Телефонните разпечатки от разговорите му също не хвърлят светлина върху мистериозното му изчезване.

“Брат ми е говорил за последно само с мен на 18 срещу 19 септември в 1,30 ч. Каза ми, че е пред кооперацията ни и няма ключ. След това не се е обаждал на никого, няма и входящи позвънявания”, каза Явор.

Той и родителите му продължават да лепят обяви със снимката на Момчил из Пловдив. Надяват се той да се върне жив и здрав.

Последвайте канала на

3933 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини