Джорджано напусна Къщата на VIP Brother

  • 29 септември 2015 06:53

  • 4230
  • 2
Джорджано напусна Къщата на VIP Brother
© Булфото

Джорджано е първият VIP съквартирант, който напусна Къщата завинаги. Снощи се проведоха вторите елиминации във VIP Brother. Изборът на зрителите беше между Луна, Джорджано, Люси и Кичка.

След провелото си зрителско гласуване, най-малко негативни гласове събра Кичка и тя продължи участието си в шоуто.

При излизането си Джорджано благодари за всички, които са положили грижи за него. Никой от съквартирантите не стана, за да изпрати Джорджано при напускането му на Къщата. 

Пред Ники Кънчев интернет сензацията сподели, че преживяването VIP Brother ще му остане за цял живот. Ексцентричният певец посочи Преслава като свой фаворит за титлата. Ники Кънчев даде възможност и на Джорджано да спаси един от Съквартирантите през следващите елиминации. Той посочи Гъмов, защото го намира за интересен и забавен.

След двуседмична изолация, Кристина Димитрова и Катрин Вачева влязоха в звездната Къща, за да се включат в играта. Анита, Катя и Кирил напуснаха шоуто завинаги.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
4230 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
mangos

2016.04.07 | 13:28

2
К'ъв е па тоя сега ...
Бойко Борисов е уникален педераст!

2016.02.21 | 21:19

1
Някой да е виждал хомосексуалният Боко Тиквата (Тиквената Златка) с жена от 2001 година откато му дават мазната мутра по телевизията!? Не! Това, че имал жена и дъщеря е поредната е пълна лъжа за пред хората! Това не ви ли говори, че това същество е напълно сбъркано!? Как това същество от третия пол ще се защитава семейството и децата в България!? Този никога не е имал жена и деца! Докога държавата ще плаща милиони за охрана на този урод, наркотрафикант и престъпник!? Всички мръсотии и нещастия в България през последни няколко години са твoе дело Тикво! Няма друг политик с който българите да са се гаврили толкова!

Добави коментар

Водещи новини