Двама пияни нападнаха и биха полицаи в Златоград

  • 14 септември 2015 16:50

  • 2289
  • 2
Двама пияни нападнаха и биха полицаи в Златоград
© Novini.bg

Двама полицаи са пострадали след меле в Златоград с пияни мъже.

На зазоряване през уикенда от ресторант в стария град се оплакали, че двама мъже вдигат много шум. Наряд на полицията отишъл на място да ги усмирява. Ченгетата казали на мъжете да си тръгват, но двамата пияни отговорил с псувни и обиди, пише "Труд". Единият от полицаите хванал 38-годишния Иво Джамбазов да го води към патрулката, когато приятелят му се нахвърлил да бие другия полицай. Пияният Джамбазов също се обърнал и започнал да удря в главата полицая, който се опитвал да го изведе. Мъжът бил много буен, но успели да го арестуват, разказват запознати със случая.

Двамата полицаи не са пострадали сериозно. Районният съд в Златоград наказа за дребно хулиганство Иво Джамбазов с 6 денонощия арест. Приятелят му се разминал с акт за опит за съпротива от полицията.

Пиян мъж от Чокманово пък изхвърли и потроши през уикенда масите и столовете на кръчмата в родното си смолянско село. 42- годишният Слави Койчев се почерпил сериозно и около 16 часа следобед се развилнял в заведението в селото. Първо се нахвърлил с юмруци срещу собственика на бара, след това пробвал да набие други посетители, а накрая изхвърлил от шкарпа и потрошил масите и столовете от заведението. Районният съд в Смолян му наложи 10 денонощия арест за дребно хулиганство. Слави Койчев многократно е осъждан за кражби.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2289 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
FM

2015.09.15 | 10:27

2
Школата за Полицаи е във Варна. -Или, там не ги учат, да се защитават, или ТЕ, не възприемат!
MARABA ANADOLSKİ

2015.09.15 | 07:39

1
TYEZ DA Gİ NAZNACHAT POLİTSAYİ,RAZBİRAH İ,A POLİTSAİTYE DA VARAT PATKİ DA PASAT.

Добави коментар

Водещи новини