Преслава, плеймейтки и ММА боец във "ВИП Брадър" (галерия)

  • 14 септември 2015 06:19

  • 8954
  • 2
Преслава, плеймейтки и ММА боец във "ВИП Брадър" (галерия)
© Булфото

Преслава за втори път влезе в къщата на “ВИП Брадър”. Тя е сред 16-имата участници в новия сезон на шоуто. И за разлика от предишното си участие във форма̀та през 2009 г., когато беше гост за седмица, сега ще е пълноправен съквартирант в къщата.

Попфолкът със сигурност ще е тема за разговор вътре, защото нейният колега Люси Иларионов, който снима клипове за “Пайнер”, също е в шоуто. Луна, която беше популярна през 90-те години, е в техния лагер, пише "24 часа".

Представителите на естрадата също са трима. Кичка Бодурова прекрачи прага на къщата. Тя има опит от подобен формат - беше сред участниците в “Музикална академия”, където живя 3 месеца изолирано в една къща. Във “ВИП Брадър” вече са и Катя и Здравко от “Ритон”. Музикантите стават деветима с Иво Танев и Джорджано.

Ернестина Шинова, която до миналата година играеше в най-смешния български сериал “Столичани в повече” по Би Ти Ви, зрителите вече гледат в риалитита на Нова тв. Другият актьор в него е Станимир Гъмов, който последно беше водещ на “И аз го мога”.

По-малко известните в новия “ВИП Брадър” са плеймейтките Моника Валериева и Светлана Василева. Валериева стана популярна, след като жълтите медии ѝ приписаха връзка с Валери Божинов, а на Василева - с Георги Иванов-Гонзо.

Сред съквартирантите е и Деян Топалски. Той е ММА боецът, който има връзка с Гергана Капзамалова от “Женени от пръв поглед”. В шоуто довечера ще влязат още четирима участници.



Дони Василева - участник от “Фермата”, която през януари бе коронована за “Мисис Баба”.

“ВИП Брадър” избра за старта си датата 13 септември, на която Би Ти Ви по-рано обяви старта на новия си форма̀т “Фермата”. В него също заедно живеят 16 души, но в истинска селскостопанска ферма без лукс и съвременни условия. Сред тях е 44-годишната Дони Василева, която през януари бе коронована за “Мисис Баба”. Влиза и дъщерята на двама от най-обсъжданите участници в “Сървайвър” - Диана и Антон Агонцеви, Рая. Тя е най-младият човек във “Фермата” - на 18 г.

Последвайте канала на

Novini.bg
8954 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2015.09.14 | 22:50

2
Егати коня!!!!!!
Гост

2015.09.14 | 22:50

1
Гладни за популярност.

Добави коментар

Водещи новини