Жители на Галиче вече са на Златни пясъци, чакат ги фитнес, басейн, ол инклузив и джобни от Ценко Чо

  • 04 септември 2015 20:23

  • 5749
  • 2
Жители на Галиче вече са на Златни пясъци, чакат ги фитнес, басейн, ол инклузив и джобни от Ценко Чо
© Булфото

Тази сутрин в 8 ч. от центъра на село Галиче потеглиха два автобуса с местни жители към хотел „Варшава“ на Черноморския ни курорт Златни пясъци, съобщи „Конкурент“.

За емблематичната екскурзия се говори цяла седмица, а щастливците, които са избрани да полудуват на морето, я коментират от месец. Подаръкът на летовниците е направен от известния в цялата страна кмет на Галиче Ценко Чоков. От щедрата ръка на местния първенец ще се възползват членовете на пенсионерския клуб, местната група ловджии, деца, както и роми, които са на помощи, отработват по 14 дни в месеца и се ангажират предимно да метат улиците на селото. Чоков също трябва да е с тях, но ще пътува с личния си джип, който ще е препълнен с провизии за 3-дневния воаяж.

Екскурзиантите няма да дадат и стотинка от джоба си, тъй като престоят им е ол инклузив. Вчера излезе информация от близки на Ценко Чоков, че ще им дава и по 50 лв. джобни на ден. Тридневният престой на електората ще бъде на 350 м от плажа в двузвездния хотел „Варшава” на тузарския курорт. Потенциалните избиратели на Чоков няма до отседнат в случайно избрано място, а в сградата на неговия близък авер Спас Нелов, чийто корени също са от белослатинското село. Бизнесменът е кръстник на един от синовете на местния първенец.

Според описанието на хотела, пенсионерите, авджиите и малчуганите, ще разполагат с безплатен Wi-Fi, добре поддържана градина, собствен бар. Остава изненадата дали курортистите ще имат изглед към морето или гората. За по-спортните натури на разположение има и фитнес студио, зала за билярд и голям сезонен басейн с детска част.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
5749 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
PER BORTEN

2016.09.09 | 09:59

2
TAKIVA NATCHINANIYA STAVAT V MNOGO SKANDINAVSKI GRADOVE.TOVA E NORMALNO I HUMANNO.SVIKVAITE KMETA TAM E BACHTA

2016.09.09 | 09:58

1
Престанете с тия просташки чужди думи като ОЛ ОНКЛУЗИВ!!

Добави коментар

Водещи новини