140 души напуснаха общинската организация на БСП - Видин

  • 04 септември 2015 15:22

  • 2613
  • 2
140 души напуснаха общинската организация на БСП - Видин
© Булфото

140 членове на общинската организация на БСП – Видин се прехвърлят да членуват в други общински организации на партията. Този процес тече вече няколко дни, съобщи на пресконференция Филип Попов, народен представител от Видин, предаде  Радио “Фокус”- Видин.

Причината е несъгласието на редовите членове с решението на ръководството на Общинската организация на БСП и на председателя на организацията Пламен Трифонов да подкрепи на предстоящите избори за втори мандат сегашния кмет на Видин Герго Гергов. „Кметът на Видин Герго Гергов е неприемлива кандидатура, разследван и е с парична гаранция”, обясни Филип Попов.

На пресконференцията бе посочено, че срещу тези, които напускат общинската организация на БСП и декларират това пред медиите, се оказва натиск, цели се дискредитиране, правят се различни внушения в общественото пространство. Димитър Велков, председател на младежката организация на БСП, заяви, че е получил призовка и вчера е трябвало да дава показания заради клеветнически публикации. И двамата са категорични, че НС на БСП ще разгледа случая във Видин и няма да разреши да се подкрепи кандидатурата на Герго Гергов и ще има друг кандидат на БСП във Видин за кмет.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2613 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
сърп и чук чук

2015.09.05 | 12:32

2
тъпи системи
Фори

2015.09.04 | 22:28

1
Кандидатурата на Герго Гергов е неприемлива. Всички тези социалисти с право очакват националното ръководство да реши проблема ида се назначи нова кандидатура.

Добави коментар

Водещи новини