БСП иска премиерът да поеме координацията по въпросите с бежанците и свикване на КСНС (видео)

  • 04 септември 2015 12:16

  • 1675
  • 4
БСП иска премиерът да поеме координацията по въпросите с бежанците и свикване на КСНС (видео)
©

В декларация от името на парламентарната група на „БСП лява България”, прочетена от трибуната на Народното събрание от депутата Ангел НайденовАнгел Найденов Ангел Найденов е предложен за министър на отбраната.   Найденов е избран за народен, от опозицията поискаха да бъдат изпълнени четири мерки във връзка с проблема с бежанците.

Найденов изтъкна, че българи се оказват замесени в престъпен трафик на хора, като предстои и връщане на бежанци в страната ни. Той посочи, че държавните институции не предлагат нищо като решение. „Президентът мълчи, ръководството на Народното събрание не реагира на искането на БСП за извънредно заседание през август”, обясни Ангел НайденовАнгел Найденов Ангел Найденов е предложен за министър на отбраната.   Найденов е избран за народен и поясни, че вицепремиерът Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 е заета с вътрешнокоалиционни въпроси.

По тази причина от БСП са силно обезпокоени, че не се вземат мерки, които да изпреварят събитията и поискаха изпълнението на 4 точки - премиерът лично да приеме координацията по всички въпроси, свързани с бежанците във вътрешно и външнополитически план, правителството да обсъди въпросите по Дъблинското споразумение и квотното разпределяне на бежанците, да се предприемат по-решителни мерки за пресичане на нелегалния трафик, както и президентът да свика КСНС, включително като израз страната ни да излезе с единна национална позиция по проблема.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1675 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
ama

2015.09.09 | 08:32

4
КЪДЕ Е МАЯ

2015.09.09 | 08:31

3
Оперирай си пианските торбички под очите бе, комуне тъпо.
Рони

2015.09.04 | 20:22

1
Борисов сега е зает да обикаля из Пловдив и да гледа как са похарчени 60 млн лева за колодрума! Бежанците ще трябва да почакат...

2015.09.04 | 20:23

2
Не плачи на чужди гробища бе тъпанар.

Добави коментар

Водещи новини