''Тъпани и Гайди'' празнуват своя 5-ти рожден ден в Борисовата градина

  • 04 септември 2015 10:01

  • 1158
  • 0
''Тъпани и Гайди'' празнуват своя 5-ти рожден ден в Борисовата градина
©

След “Рожен” и “Гела” дойде времето да закрием един невероятен летен тур изпълнен с множество български фолклорни събития.

Българската формация “Тъпани и Гайди” ще отпразнуват своя 5-ти рожден ден!

Това ще се случи на 11 септември от 20:00 пред повече от 3000 души, които се очаква да изпълнят до краен предел мястото пред сцената в столичния клуб “Маймунарника” намиращ се в сърцето на Борисовата градина.

Събитието ще бъде една от последните възможности за тази година да се насладим на традиционният родопски звук, който е заложен в основата на звученето на групата, но е преплетен с тежък съпровод на австралийско диджериду и перуански кахон.

Организаторите от Концерти БГ и Студио Грейс & Боо са подготвили множество други интересни Шоу програми и изненади за публиката.

Освен традиционните хора, които се извиват по време на участията на “Тъпани и Гайди” в програмата ще бъдат включени и въртене на огън, уъркшопи по народни танци и свирене с гайди и други интересни изненади.

Групата ще бъде уважена от наши известни български музиканти и изпълнители, сред които известният родопски глас Димитър Керемеджиев, който ще изпълни някой от най - завладяващите му песни.

Билети можете да закупите в цялата мрежа на Eventim и Tiketlogic.

Последвайте канала на

1158 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини