Нина Добрев отново гостува на дядо си и баба си в България (снимки)

  • 03 септември 2015 12:20

  • 7039
  • 1
Нина Добрев отново гостува на дядо си и баба си в България (снимки)
©

Канадската актриса с български корени Нина ДобревНина Добрев Нина Добрев (на английски: Nina Dobrev; родена като Николина Константинова Добрева) е българска и отново е в България. Това стана ясно, след като почитателки на “Дневниците на вампира”, с който актрисата изгря, я видели съвсем случайно в центъра на София.

Двете момичета - Ралица и Елица, се снимали със звездата, а след това друг фен на поредицата изпратил кадъра на българската фенстраница на сериала, пише в. "24 часа".

Нина ДобревНина Добрев Нина Добрев (на английски: Nina Dobrev; родена като Николина Константинова Добрева) е българска и вероятно е кацнала у нас рано сутринта във вторник, като преди два дни тя е била в Лондон.

Красавицата идва в България, за да гостува на баба си и дядо си, но трудно успява да се скрие от феновете си. При посещението ѝ през 2012 г. се появихи няколко снимки, на които тя позира с български почитатели.

Вероятно тя не е успяла да се засече с колегата си от “Дневниците на вампира” Пол Уесли, който беше у нас за снимките на нов филм. Той си тръгна в началото на седмицата.

Последвайте канала на

Novini.bg
7039 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2016.11.10 | 12:31

1
Трябваше да ми се обади да я чyкам.

Добави коментар

Водещи новини