ДПС изстрелва Делян Пеевски в европейска орбита

  • 03 септември 2015 08:59

  • 6114
  • 4
ДПС изстрелва Делян Пеевски в европейска орбита
© Булфото

Депутатът от ДПС Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на има всички шансове да се озове в Европейския парламент след 25 май. Това стана ясно от думите на зам.-шефа на движението Алиосман ИмамовАлиосман Имамов  Алиосман Ибраим Имамов е роден в село Абланица, Благоевградска област. Завършил е УНСС, вчера, който внесе документите на партията за регистрация в ЦИК. Заместникът на Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в не опроверга появилите се информации, че Пеевски ще заеме избираемото второ място в евролистата на ДПС.

"Не мисля, че Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на притежава качества, които биха го ограничили да участва в надпреварата за Европарламента", извъртя отговора си Имамов на въпроса дали издигането на Пеевски за евродепутат не е провокация към българското и европейското обществено мнение. "Защо Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на да няма право да бъде номиниран", риторично попита депутатът. И добави, че оценките за Пеевски можело да се направят за всеки един номиниран от движението.

Пеевски е издигнат не само от структурите на ДПС в Смолян и Кърджали, което се разбра официално, но и от други региони на страната, пише в. "Сега".

Последвайте канала на

Мая Йорданова
6114 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2015.09.06 | 21:17

4
ТАМ -- ЗАЕДНО С ДУДУКА РАМО ДО РАМО ЩЕ ОТСТОЯВАТ НАЦИОНАЛНИТЕ ИНТЕРЕСИ НА БЪЛГАРИЯ !! ЛИПСВА САМО ХАМПИТО, ЗА ДА Е ПЪЛНА ИЗЛАГАЦИЯТА НА ДЪРЖАВАТА И ДА НИ СЕ СМЕЯТ И КУЧЕТАТА В БРЮКСЕЛ !
Аз

2015.09.06 | 21:17

3
Ако го предлагат за евродепутат, то значи самото ДПС иска да се освободи от него, защото това би било началото на края му. След влизането му в Европейския парламент ще се разшуми още повече около личността му и властите ще бъдат принудени рано или късно да изследват произхода на парите му и да го разследват.
СВИНОВЪД

2015.09.06 | 21:17

2
Абе и моите прасета си ги бива , ама като тоя шопар не мога да ги направя !

2015.09.06 | 21:17

1
Вече се изложихме достатъчно,никой няма да обърне внимание на поредния ни резил!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини