Един от “Килърите” си поиска пушките, трябвали му пари

  • 02 септември 2015 20:45

  • 3840
  • 1
Един от “Килърите” си поиска пушките, трябвали му пари
© Gettyimages/Gulliver

Бившият 60-годишен полицай от Велико Търново Петър Атмаджов, който бе осъден като член на страховитата банда “Килърите”, е предявил претенции към конфискуваното му оръжие, пише в. „Труд“.

Преди дни той депозирал жалба и молба в Административния съд в старата столица, в които настоял да му бъдат върнати иззетите 6 ловни пушки. Мотивирал се, че няма никакви доходи и искал да ги продаде, за да получи финансови постъпления.

Сега предстои съдът да образува дело и да се произнесе за съдбата на оръжието. “Осъждано лице с такива тежки обвинения не би трябвало да притежава оръжие дори и да го продаде”, коментираха вчера юристи.

Преди пет години на Атмаджов бяха повдигнати три обвинения. Магистратите го признаха за виновен, че по поръчение на бандата „Килърите“ е счупил коляното на либиеца Али Салем в село Рибен и че притежавал незаконно оръжие и патрони.

Той бе осъден на 4 години затвор. В момента изтърпява последните дни от наказанието си в трудово-поправителното общежитие в старата столица. До месец Атмаджов трябва да излезе на свобода.

Последвайте канала на

3840 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2016.05.04 | 19:45

1
върнете му и снайпера и гранатомета и осемте калашника и баретата

Добави коментар

Водещи новини