Пиян мъж тръгна да се дави на бургаския плаж, сби се със спасителите

  • 02 септември 2015 19:15

  • 3932
  • 2
Пиян мъж тръгна да се дави на бургаския плаж, сби се със спасителите
© Булфото

Пиян мъж на видима възраст около 40 години подлуди спасителите на Северния плаж в Бургас.

Фирканият възпълничък човек бе арестуван преди няколко минути, след като първо опита да се дави, а след това – да набие момчетата, които се опитаха да го спасят. "Заради фаталния инцидент, който стана по обед, имахме указания да не позволяваме на хората да влизат в морето. Видях, че този мъж е отишъл много навътре. Предупредих го няколко пъти, но той не ми обърна никакво внимание. Колегата ми се притече на помощ, тръгна към него, но тогава той се развика: "Ела да ме хванеш!" и заплува навътре. От негови приятели разбрахме, че е много пиян. Събрахме се четирима спасители и се опитахме да го извадим. Той замахна да ни удари, едва го усмирихме. Добре, че полицията дойде бързо", разказа пред "Флагман" спасителят от поста до ресторант „Фиеста” Даниел Михалев.

Самият той отнесъл удар под кръста и заплахата, че ще бъде съден, защото нарушавал човешките права на плажуващите. Мъжът веднъж казал, че е с белгийско, друг път – с холандско гражданство и заплашвал всички, че ще се видят в съда. Преди минути той бе отведен от органите на реда. Ще бъде разпитан и съден за дребно хулиганство.

Днес морето е изключително опасно и цял ден спасителите трябваше да спират плажуващите. Около 12 часа днес в района на бургаския мост се удави 24-годишният Христо Василев от София. Трупът му изплува 2 часа след това.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
3932 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2015.09.07 | 04:11

2
и как решиха че е тръгнал да се дави ? а, за да оправдаят тъпанарските си действия
Психоаналитик

2015.09.07 | 04:11

1
Тъпчо това ""Днес морето е изключително опасно и цял ден спасителите трябваше да спират плажуващите."""" да ти говори нещо?!! За флагове на плажа чувал ли си?! Тея спасители не са самовъзгласили се герои! Има правила има зона до където може да се плува, всичко друго е нарушение и те няма да си тровят нервите с идиоти! По този начин рискуват и живота на други.. мисли малко с тая глава празна.

Добави коментар

Водещи новини