Троян ще е домакин на 15-та годишна среща на Асоциацията на българските туроператори и туристически

  • 02 септември 2015 16:47

  • 1310
  • 0
Троян ще е домакин на 15-та годишна среща на Асоциацията на българските туроператори и туристически
© Булфото

Община Троян ще бъде домакин на 15-тата годишна среща на Асоциацията на българските туроператори и туристически агенции (АБТТА), който ще се състои в периода 18-20 септември, съобщи кметът Донка Михайлова, цитирана от БТА.

Годишните срещи на Асоциацията се организират като работни форуми, на които членовете на й, близо 100, дискутират актуални теми от своето бизнес ежедневие, запознават се с предстоящи промени в националното и европейското туристическо законодателство, получават актуална информация за нови продукти и услуги.

Годишните срещи са място за създаване на делови контакти и утвърждаване на успешни партньорства. Освен членовете на АБТТА, за участие в тези срещи се канят основни бизнес партньори на Асоциацията, професионалисти от различни неправителствени организации, експерти от държавната администрация.

По време на срещата тази година ще бъде представен туристическият бранд "Троян - в сърцето на Балкана" и туристическият ресурс на региона. Участниците в срещата ще имат възможността да присъстват и на тазгодишното издание на Българския фестивал на сливата, в периода 19-22 септември.

Последвайте канала на

1310 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини