Марин льо Пен: Ситуацията във Франция с мигрантите е извън контрол

  • 02 септември 2015 15:37

  • 2096
  • 5
Марин льо Пен: Ситуацията във Франция с мигрантите е извън контрол
© Getty Images/Guliver

Критичната ситуация с големия поток от мигранти във Франция е напълно извън контрол, заяви водачът на крайнодесния Национален фронт Марин льо Пен, предаде БТА.

“Имиграцията вече е извън контрол. Правителството е напълно неспособно да се справи с проблема на незаконната имиграция”, заяви тя пред телевизия Ел Се И. Освен това френските власти нямат волята да решат този въпрос, смята лидерката на Националния фронт.

Всички предишни опити за справяне с наплива от мигранти се оказаха безплодни, напомни Льо Пен, която е работила дълго време в местните органи на властта на региона Нор-Па дьо Кале, оказал се в центъра на миграционната криза.

“Строиха лагери за бежанци, разрушаваха ги, отново ги строиха, но проблемът е, че не контролираме собствените си граници. Заради това ще дойдат още десетки, стотици хиляди”, убедена е Льо Пен.

Коментирайки ситуацията в страните от Централна и Източна Европа, които се оказаха напълно неподготвени за масирания поток от пристигащи през Балканите мигранти, Льо Пен подчерта, че това се дължи на премахването на границите в Европа.

“Благодаря на Европейския съюз, благодаря на Шенген, благодаря на пълното отваряне на границите в ЕС, който забранява на всяка от страните да има собствена граница и да я контролира”.

Льо Пен смята за напълно погрешна политиката за даване на убежище на хиляди мигранти от третия свят, практикувана от водещите страни в ЕС. Според нея това само задълбочава ситуацията.

“Днес се сблъскахме с истински миграционен потоп. И всеки път, когато един незаконно влязъл получи законен статус, даваме сигнал на 10 други, които искат да влязат незаконно на френска територия”, посочи тя.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2096 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Майна

2015.09.14 | 08:59

5
Товарете орките на кораби и ги карайте при обама,да си отглежда в белия дом!!!
тъпо българче

2015.09.09 | 17:03

1
а не може ли корабите да се повредят и потънат насред океана?
алекс2

2015.09.14 | 08:59

4
Зле зле са мигрантите ама яко се плодят като скакалци ! Това е световния проблем ! И леко леко завладяват територии !

2015.09.09 | 17:05

2
Само масовата кастрация на мигриращите младежи ще оправи положението.Европа ще я кръстим Евнухия!
В е л и к и я

2015.09.14 | 08:58

3
Ами те се плодят точно с цел - да завладяват територии на нормалните трудови и имащи акъл в главата си хора - с пеленачета на ръце и рев по границите - това е тяхното оръжие .. Евопейците да възприемат децата и пеленачетата като автомати Калашников насочен към тях .. Тези които ги държат няма да имат милост и ще изядат отвътре обществата на развитите европейски държави ...Защото те затова идват , а за интеграция нямат достатъчно акъл нито умения ...

Добави коментар

Водещи новини