Майли Сайръс скандализира на наградите на MTV (снимки)

  • 02 септември 2015 13:20

  • 8339
  • 1
Майли Сайръс скандализира на наградите на MTV (снимки)
© Getty Images

Брутални секснамеци и възхвала на наркотиците предлагат в ефир тазгодишните награди на MTV. Това е единодушното заключение на неправителствената американска организация "Родителски телевизионен съвет" (РТС). Майки и бащи са в истински шок от голотиите на участниците в шоуто, което музикалният канал обяви като подходящо за деца над 14 г., пише в. "България днес".

"За всички бе ясно, че Майли Сайръс ще използва възможността да си покаже зърната пред милионната аудитория, и то съставена предимно от невръстни", гласи становището на възмутените родители.

"Открай време певицата разчита не на таланта си за да блесне, а на откровено заиграване със сексуалността си. С подобни изпълнения продуцентите от MTV предлагат "отровна развлекателна среда", която трови нашите деца и ги тласка към простащина", допълват от РТС.

Хулиганката на поп музиката Майли Сайръс е водеща на събитието в Ел Ей и сменя няколко оскъдни и шокиращи тоалета от червения килим до сцената. 22-годишната скандалджийка е изтупана в подобия на рокли, които не скриват почти нищо от интимните части на тялото й.

Последвайте канала на

Novini.bg
8339 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2015.09.09 | 14:11

1
Травестита се мъчи да покаже женственост ...

Добави коментар

Водещи новини