Майката на един от задържаните за камиона ковчег: Синът ми не е убиец, той е екскурзовод

  • 01 септември 2015 17:52

  • 4692
  • 5
Майката на един от задържаните за камиона ковчег: Синът ми не е убиец, той е екскурзовод
© Getty Images/Guliver (архив)

Синът ме не е убиец! Пътува по чужбина заради беднотията в България. Докарва коли, вози хора - екскурзовод е, не е убиец!

Това заяви майката на Методи Иванов – единият от задържаните в Унгария българи във връзка с камиона, в който бяха открити 71 мъртви бежанци. Иванов живее в ломския квартал „Хумата”. Жената, която се представи за негова майка, не пожела да се покаже пред репортерите и говори с тях през стената.

„Момчето ми нямаше работа тук, гладуваше, нямаше как да издържа семейството си и затова тръгна по чужбина. Пътуваше в Германия, Австрия, Италия. Докарваше коли втора употреба. Возеше и хора, ама само на екскурзии - той е екскурзовод!”, разказва Гоца пред bTV.

Тя се е чула със сина си след задържането му и той й казал, че е невинен. „Мамо много зле загазих!”, признал по телефона Методи. Той се опасявал, че ще му наложат мярка „постоянен арест”.

У нас Методи е осъден на пробация за каране без книжка. Заради пътуването си в чужбина е пропуснал да се разпише в полицията. В квартала живеят жената и децата на Методи. Приятелите му отричат да се е занимавал с трафик на хора.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
4692 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2015.09.03 | 18:22

5
Ахахаххах ахьха ха хах хах ах ха хах хах ах ах хах ах хах аххахахахахахах хах ах ха хах ах ха . Сина ми е екскурзовод :D:D:D Сигурно е прекарал и колони отзаде в камиона да обяснява на "чужденците" кое какво е. Галъбин Боевски, е Гид на бял прах, Националите по щанги не бухат стероиди. Елвис е жив!

2015.09.02 | 22:17

4
ot lom sam rabotia v Germania humata e nai ciganskiat kvartal mangalite se imat za goliama rabota tam NUR ADOLF HITLER HEIL
х

2015.09.02 | 10:46

3
Майката казала, ама не е достатъчно! Трябва БАБАТА на цигането да каже в ефира на БТВ, че той бил много добро "дети" и вече може спокойно да го пуснат.
i

2015.09.02 | 02:16

2
ciganina e mislel 4e kara kosmonavti do mars na ekskurzia ama e zabravil da razdade skafandrite ciganska rabota sega ungarcite 6te go opravat
o

2015.09.01 | 21:39

1
ooo

Добави коментар

Водещи новини