Инвестирай в себе си и спечели с TBI Bank!

  • 01 септември 2015 17:03

  • 1387
  • 0
Инвестирай в себе си и спечели с TBI Bank!
©

Атрактивното предложение е част от новата есенна кампания на банката. 30 онлайн курса са големите награди за участниците в промоцията, която стартира днес. Те ще бъдат избрани чрез жребий в края на всеки от промоционалните периоди.

Рекламната кампания със слоган „Инвестирай в себе си и спечели!” е посветена на началото на учебната година и има за цел да подкрепи финансово малки и големи ученици, които имат желание да продължат своето образование, да усъвършенстват себе си, да придобият нови знания и умения.

Тя включва и промоционално предложение за потребителски кредит „Бързи пари” в офисите на TBI Bank и специално предложение за целевите потребителски кредити „Бързи покупки” в големите търговски вериги и партньорската мрежа. Клиентите могат да кандидатстват за потребителски кредит онлайн на корпоративния сайт, където ще получат 15% отстъпка  или  по телефона, чрез центъра за обслужване на клиенти с обаждане на 070017571. В промоционалния период от 01.09.2015 год. до 31.10.2015 год. всеки клиент, избрал изгодния потребителски кредит на TBI Bank „Бързи пари” или „Бързи покупки”, получава подарък ученическа програма и ваучер с 6 талона за всеки вид кредит за отстъпки от общата стойност на заема.

Успешно ново начало за всички малки, големи и по-големи ученици и много позитивно настроение!

Последвайте канала на

Novini.bg
1387 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини