Евродепутатът Момчил Неков ще има мобилен офис в България

  • 01 септември 2015 14:32

  • 1778
  • 3
Евродепутатът Момчил Неков ще има мобилен офис в България
© Булфото

Евродепутатът Момчил Неков ще има мобилен офис в България, съобщиха от офиса на евродепутата. Неков ще започне инициативата на 4 септември от 10:00 часа на площада пред общината в Стара Загора. Мобилният офис ще обиколи цяла България.

Една от целите на кампанията е Неков и неговият екип да направят работата на евродепутата по-достъпна за хората чрез тази своеобразна мобилна приемна. Така гражданите ще могат да поставят директно своите въпроси, които искат той да повдигне в ЕП. Освен това хората ще се запознаят с дейността и инициативите, които младият социалист организира, като например националната кампания "Година на географските означения".

Екипът на мобилния офис ще бъде полезен на гражданите и с информация, свързана с възможностите, които европейските програми им предоставят.

Неков коментира, че за него е важно да разбере потребностите и проблемите на хората, за да може да защити техния интерес по възможно най-добрия начин. Желанието на евродепутата е да се свърже с неправителствени организации, работещи в сферата на земеделието, културата, образованието и спорта, с които да си сътрудничи. Подготовката на проекта за мобилен офис е продължил повече от половин година и е опит да се улесни комуникацията между хората и евродепутата.

От 25 септември до 1 ноември мобилният офис временно ще преустанови своята дейност, за да не бъде възприеман като част от предизборната кампания за местните избори, се уточнява в съобщението.

Неков стана известен като феноменът 15/15 в БСП.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1778 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
САМО ПЕДАЛА воленуглу БОКЛУКА ИЗБЯГА ОТ КАЗАРМАТА

2015.09.01 | 23:25

3
МОМЧИЛЕ И ТИ СИ КОМУНИСТИЧЕСКИ ЛЯВ ПЕДЕРАСТ

2015.09.01 | 23:25

1
Браво на момчето .Говори добре англииски и не излага България както Бареков

2015.09.01 | 23:25

2
КОМУНИСТИЧЕСКИ БОКЛУК БЕЗРОДЕН НЯМА НИЩО ОБЩО С БЪЛГАРИЯ.

Добави коментар

Водещи новини