Астроложка: Планетите са наредени за революция! Идват тежки месеци!

  • 01 септември 2015 14:30

  • 17450
  • 7
Астроложка: Планетите са наредени за революция! Идват тежки месеци!
©

Мария Асенова е астролог и ясновидец, една от най-популярните у нас. Пред в. „Всеки ден" тя разказа какво ни вещаят планетите в следващите месеци и какво трябва да правим и да не правим.

За съжаление за следващите няколко месеца не мога да кажа нещо много хубаво. Чака ни тежък период. Планетите са наредени за революция. Има много сътресения - и политически, и икономически. Сами виждате какво се случва напоследък по фондовите борси, тотален хаос е навсякъде. Обществото като цяло ще претърпи тежки моменти. Ще има много клюки, напрежение, спорове. Хората трябва да се пазят от наранявания и от душевен крах.

Луната е в секстил с Меркурий, като тя преминава във Везни. Този знак е знак на състраданието, но в този период ще предразполага към клюки и любовно предателство. За хората е по-добре, ако в това време не търсят мъст и не подхождат със злоба. Ако се случи някой да ви обиди, отминете го. Положението е толкова временно, че не си заслужава да разваляте душевния си комфорт. Плутон ще ни донесе лъжи и блъфове. Докъм 16 септември ще трае този първи лош период. Очаква се Луната да мине през първи дом. Това означава, че човешкото здраве силно се разклаща.

Освен това Луната ще бъде в квадрат с Плутон, като в това положение ние я наричаме наранена Луна. Това отново влошава здравето ни. От 16 до 24 септември пък се дава възможност за добро обществено положение. Най-силните дни за комуникация и професионално развитие са от 18 до 21 септември, когато ще ни помага Меркурий.

От 17 септември до 10 октомври Меркурий ще стане ретрограден. Тогава той напуска мъдрата Дева и навлиза дипломатичната Везна. Този период е благоприятен за печелене на пари. От 26 ноември планетите се нареждат за революция. Такъв тежък период ще има и през 2016 г. - от 18 юни до 10 септември. Юпитер е в опозиция с Нептун от 17 септември тази година, а е в квадрат със Сатурн до 26 март 2016 г.

Този аспект ще се отрази по-сериозно на Дева, Стрелец, Риби и Близнаци. Те не бива да предприемат сериозни крачки в живота, било то за бизнес, личен живот, както и здравни интервенции в периода септември-март. Юпитер в Дева ще бъде в благоприятен аспект с Плутон от 12 октомври 2015 г. до 29 март 2016 г. Това вещае успех за Дева, Козирог и Телец. Периодът е подходящ за финансови начинания.

Венера става ретроградна от 7 септември. Тогава трябва да се внимава с любовта. Когато Венера върви назад, това време не е подходящо за започване на нови връзки, нито пък за сключване на брак. В този период в една връзка може да влезе трети човек, който да разклати съществуващите хармония и любов. Плутон в квадрат с Уран е най-тежкият и разрушителен аспект. Той помита всичко около себе си. Плутон носи силна сексуалност и силна психическа енергия. Носи обаче и нужда от доминиране и власт.

Сатурн е планета, която 2,5 години стои в един знак и показва как човек носи отговорност и зрялост. Когато Сатурн е в квадрат с Венера, както се очаква да бъде, отношенията с роднините се обтягат. Като цяло аспектите в следващите месеци ще ни изненадват повече негативно, като това не се отнася само за бизнес и любов, но и за здравето, което е най-лошото. Хората ще страдат от болки в костната система, разбита психика, ще имат проблеми с нервната система и двигателния апарат.

В средата на септември се очаква огромен астероид, който ще опита да направи поражение в рамките на една година, така нареченото унищожаване. Това обаче не е унищожаване, като това нещо да ви удари или блъсне, става дума за вредна астероидна ситуация, която в глобален мащаб може да се нарече планетата убиец. Убийството обаче ще е не толкова физическо, колкото емоционално. Именно на този астероид ще се дължи тежката зима, която ни очаква, защото тя ще е такава - това го казах още преди 3 месеца.

Виждам нещо, което ще изригне във вид на пушек, на гъба, която не знам какво точно ще бъде, но тя няма да порази България. Лошото е обаче, че ще повлияе на температурите. Очакват ни големи студове. В рамките на година това, което ще се случи, ще даде сериозни поражения. Българите няма да са много засегнати, но ще имаме и ние един такъв период, в който ще страдаме и след това ще трябва да се стабилизираме. В този ред на мисли, учените имат за задача да се справят с голямата мръсотия на повърхността на Земята. Защото всички строежи, замърсявания, вредни емисии, атомните централи, всичко това влияе на планетите и те се утежняват. Този процес обаче е като бумеранг, когато планетите са тежки, те ни влияят зле на нас. Така че от нас самите зависи какво ще е нашето бъдеще. Учените трябва да направят така, че мръсотията върху Земята да бъде намалена.

Виждам сериозно напрежение и в политиката, особено по оста ГЕРБ-Реформаторски блок. Но нека не забравяме, че Меркурий, дори когато е ретрограден, пак носи мъдрост. Така че смятам, че всичко ще завърши добре.

Портал към по-висше измерение ще се отвори в края на септември. Много хора ще се обърнат към висшите енергии. Все повече жители на Земята ще осъзнаят, че ние сме част от едно по-смислено и силно нещо. Вибрациите на хората ще се усилват, по този начин ще достигнем духовна еволюция. Процесът е започнал, колкото по-отворени сме за него и колкото повече приемаме случващото се, толкова по-добре за нас.

Последвайте канала на

Novini.bg
17450 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
j1

2015.09.03 | 00:09

7
Тази жена трябва да я съдят! Какъв астролог и гадател, чист мошеник. И то във вестник "Всеки ден"!

2015.09.03 | 00:09

6
пълни глупости ....не вярвайте на мошенници...
Кали

2015.09.02 | 23:54

5
тези неща не са следствие от подреждането на планетите. вижте в Библията, Откровението на Йоан - четете и ще разберете, че това което ства е отдавна предвидено. и ще е тка, защото има хора зли и алчни и те с се продали за власт и пари ... но в ада ще горят
Дяволът

2015.09.02 | 23:16

2
Отивам да подклаждам огъня,че ще е голям кеф да видя вътре зли и алчни хора,продали се за власт и пари! Незабавно ги командировайте в ада при мен!
DEDO VANGO

2015.09.02 | 23:54

4
VIZDAAAAAAAAAA M... MNOGO IZKUKURIGAL NAROD . V KRAIA NA SEPTEMVRI.... PAK NIAMA DA SE OTVORI KOLESNIKA NA 'FLAKONA' VIBRATSIITE STE SE USILVAT, DOKATO NE DADAT SAMOLETA NA POLSHA ZA REMONT. PROTSESAT E ZAPOTCHNAL I NIAMA VRASTANA NAZAD,INATCHE PASAZRITE STE VIDIAT ZVEZDI POARED BIAL DEN. AI SIGA DAITE PO PET LEVA,TCH DVE NE VIZDAM ,PIE MI SE BIRA DO SLEDVAZTATA PROGNOZA..............................................

2015.09.02 | 23:54

3
Време е!Ще честваме ВОСР - 100 години през 2017 ! Сега обаче ще има пак революция и ще я наречем ВАР - Велика Американска революция!
Мармот

2015.09.02 | 23:15

1
Хмдаааа, и един мармот завива шоколада в станиол...

Добави коментар

Водещи новини