Особености на кафето с кифли

  • 31 август 2015 14:45

  • 4377
  • 0
Особености на кафето с кифли
©

Винаги сме били почитатели на красивите и изискани жени, които показват изключително висша класа. Те са изискани и красиви дори в съня си, за което можем да гарантираме.

Уникалността им е неповторима и най-забавното е, че дори не се опитват да бъдат център на внимание, правейки муцки в тоалетната на скъпо заведение, което посещават в края на месеца - кифлите имат това задължение.

Именно по тази причина сме длъжни да представим специфичната кафеджийска традиция, която се спазва в началото на месеца или през всеки уикенд. Не си мислете, че има нещо случайно, защото модерната кифла вече е оркестрирала цялото събитие по-добре от генерал Франко - испанската си мечта. Уважаеми дами, представяме краткия списък с изисквания за спазването на молския етикет при консумацията на черната одобряваща напитка, която най-често еволюира в буркан с газирано, ала традицията трябва да се спазва. Представяме всичко без да изопачаваме ситуацията:

До самият търговски център може да се стигне с всякакъв транспорт, ала модерната кифла знае, че няма да получи необходимото публично внимание, ако слезе с италианската си пола - турска реплика от автобуса, метрото и всяко друго подобно транспортно средство, което не е от германската автомобилна индустрия. По тази причина става ясно, че дамата с най-пухкав мечо ще закара групичката, защото щастие с пари не се купува, нали?

Прочети повече ТУК.

Последвайте канала на

Novini.bg
4377 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини