Полицаи чакат пиян да изтрезнее, за да го арестуват

  • 30 август 2015 07:42

  • 2345
  • 4
Полицаи чакат пиян да изтрезнее, за да го арестуват
©

Полицаи в Благоевград изчакаха пиян и агресивен благоевградчанин да изтрезнее, за да го арестуват, защото на два пъти наби съседа си и отказа да им отключи вратата на дома си.

Инцидентът станал в петък, пояснява "Труд".

55-годишният мъж се напил здраво и разхождайки се пред блока, се заял с 78-годишния си комшия, защото продавал цветя отпред. Ударил го по главата с дръжката на нож и се прибрал вкъщи. Старецът повикал полиция, но когато униформените потърсили нападателя в дома му, той не им отключил. Тогава си тръгнали.

Привечер обаче бабаитът излязъл и отново нападнал възрастния човек. Този път бил ядосан, че е викнал ченгета. Удрял го в лицето и гръдния кош. Избил му зъбите. Пенсионерът пак извикал полицаите. Когато за втори път дошли на адреса, побойникът отново не им отворил. Докато тропали на вратата му, дори звъннал на тел. 112 и съобщил, че полиция атакува жилището му без причина и се страхува за живота си.

Униформените дълго стояли пред блока. Първоначално решили да изчакат заповед от прокурор, за да разбият вратата и да изведат мъжа. Но впоследствие решили, че ще го оставят да изтрезнее и тогава ще го арестуват.

"Преценихме, че няма смисъл да правим циркове и да допуснем да стане някоя беля като в Лясковец. Ще изчакаме да изтрезнее. И друг път ни е създавал грижи, но часове по-късно го арестуваме без проблем. Майка му и сестра му поеха ангажимент да го доведат за разпит днес в полицията и ще го задържим", съобщиха в събота от ОД МВР - Благоевград.

Пребитият пенсионер е настанен за лечение в МБАЛ-Благоевград.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2345 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Майна

2015.09.02 | 20:11

4
Другия път предлагам на куките,да му занесат ободряващи напитки та да може по бързо да изтрезнее!!!
Фукоф

2015.09.02 | 20:11

3
Да му занесат и шкембе чорба в термос, даже ! Мишоци

2015.08.31 | 23:06

2
Ха ха ха ха Евала !!!!!!! Това само в Ъпсурдистан може да стане
каката на баткотоа

2015.08.31 | 23:06

1
а майка му и сестра му ще му изият ли зъпити преди да го заведат в районното!

Добави коментар

Водещи новини