Гонят Андреа от "Пайнер"?

  • 29 август 2015 10:52

  • 6487
  • 2
Гонят Андреа от "Пайнер"?
©

За супер скандал в "Пайнер" сигнализира отлично информиран източник на HotArena. Той е служител на фирмата.

По думите му  певицата Андреа е на път да бъде изгонена от "Пайнер". Половинката на Кубрат Пулев съвсем скоро няма да се подвизава в каталога на фирмата, като за това е допринесла нейна колежка и дългогодишна врагиня.

„Тя години наред е спъвала отношенията на Андреа с фирмата. Развали колегиалността й с шефа Митко Димитров. Той се влияе от интригите й ще я гони “, разказва източникът, според когото този тормоз продължава вече 5 години.

Прочети повече ТУК.

Последвайте канала на

Novini.bg
6487 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2015.09.02 | 18:50

2
Надявам се тя и всички малоумни пачи с едносрични имена и едноклетъчни мозъци/както и феновете със същите параметри - да си останат в Китен, Слънчев бряг, Дубай....завинаги!!!

2015.09.02 | 18:50

1
NE SE PISHE 'VRAGINIA',PISHE SE 'VRAG'. TRAGEDIA STEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Добави коментар

Водещи новини