Пенсионери вдъхновили Ивана за новия й хит (видео)

  • 29 август 2015 10:09

  • 5139
  • 3
Пенсионери вдъхновили Ивана за новия й хит (видео)
©

Срещи на Ивана със самотни пенсионери в пловдивските села вдъхновяват текста на новия й сингъл „Ало, мамо”, научи „Монитор”.

Темата е емигрантска, тъй като повечето възрастни са оставени на самоотглеждане от деца гурбетчии. Парчето набира популярност със скоростта на светлината и е на път да заеме мястото си до емблематични хитове на Ивана като „Шампанско и сълзи” и „Нещо нетипично”. Миналия декември певицата се включи в кампанията „SOS! Час внимание!” на БЧК и „Трафик СОТ”. Без грам суета тя подкара масивен бус, а после сложи престилка и ръкавици, за да измери кръвното налягане на десетки жители на Борец и Главатар. По време на импровизирания преглед те й споделяха неволи и радости. „Толкова болка, толкова тежки съдби чух, видях и изживях всички тези хора, които нямаха нужда от пари, от продукти, а само от добра дума и внимание. Оказва се, че ние, младите, в забързаното си ежедневие и с това винаги да сме полезни на всички други забравяме, че един разговор, едно „Ало, мамо, как си?” им е много нужно и ги прави щастливи. Колко мъничко им трябва!”, споделя Ивана.

Певицата на народа е готова с чисто нов албум - „Не давам да се даваме”, който скоро ще излезе на пазара. По-коментиран от новите й проекти обаче е вталеният й силует. Как постигна добрата си форма Ивана четете в рубриката "Здраве и Красота".

 

Последвайте канала на

Десислава Станева
5139 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2016.01.08 | 12:17

3
sadbata mi e sa6tata
Емигрант

2015.08.30 | 23:36

2
Благодарим ти, Ивана!!! Толкова общи съдби в една песен...
BEBTCHO

2015.08.30 | 21:54

1
I KATO IZMRAT PENSIONERITE , KOI STE IA VDAHNOVIAVA .....

Добави коментар

Водещи новини