Китайка хаква фирми с бюст

  • 28 август 2015 11:31

  • 7864
  • 3
Китайка хаква фирми с бюст
©

Китайска хакерка привлича вниманието на жертвите си с пищните си форми с цел да проникне в офисите, където заразява компютрите им с вируси или инсталира шпионски програми, пише в. "Телеграф", позовавайки се на сайта Twinsgist.

Действията й може да послужат като предупредителен сигнал за компютърните специалисти, които хлътват по подобни изкусителки по баровете. Девойката се подвизава с партизанското име Секси киборг и малцина предполагат какво се крие зад миловидния й вид.

Инструментите с които осъществява дръзките си набези, тя крие във високите токчета на обувките си.

Китайката действа по следната схема: сяда на бара в заведение близо до офисите на някоя компютърна фирма и започва да дебне за жертва.

"Шансът някой пич да ме покани в офиса след няколко питиета е доста голям", споделя хакерката. Тя знае, че на пропуска охраната е бдителна. Чантите будят съмнение, а мобилните телефони в общия случай трябва да се оставят на вратата.

"Обичайното ми облекло не ми помага да скрия каквото и да било", смее се хакерката и добавя, че това е причина никой да не се усъмни в нея. Когато веднъж попадне в офиса, тя вади хакерския си инвентар от токчето на обувката си. Там има USB кийлогър - устройство, което засича какво хората пишат на клавиатурата си, както и софтуер,  осигуряващ дистанционен достъп до компютъра на жертвата.

"В дясната ми обувка се намира безжичен рутер с операционна система OpenWRT, която или си работи отвътре, или може да се прикачи към компютър и да шпионира мрежата", разкрива палавницата. Що се отнася до любовната игра с партньора, тя споделя, че често се случва да й се наслади докрай.

Последвайте канала на

Novini.bg
7864 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2017.02.07 | 09:57

3
и аз бих я хакнал - няколко пъти
monarch

2015.08.31 | 14:23

2
+курва.
monarch

2015.08.28 | 17:39

1
Киберкурва.

Добави коментар

Водещи новини