Гришо се е посветил на духовни практики (снимки)

  • 27 август 2015 13:40

  • 2363
  • 1
Гришо се е посветил на духовни практики (снимки)
©

Българският тенисист Григор ДимитровГригор ДимитровГригор Димитров Димитров е български тенисист. Роден е в град Хасково. Започва да тренира тенис вече залага и на физически и духовни техники, чиято цел е да се трансформират тялото и ума. С други суми, най-добрата ни ракета при мъжете практикува йога. Освен това, той не се притеснява да демонстрира тези свои умения и на феновете си. Григор ДимитровГригор ДимитровГригор Димитров Димитров е български тенисист. Роден е в град Хасково. Започва да тренира тенис пусна снимки, на които се вижда точно това.

Дали тенисистът медитира и дали това ще му даде повече увереност за престоящия турнир от Големия шлем – US Open, тепърва предстои да разберем. Междувременно стана ясно, че той ще влезе в основната схема на Откритото първенство на САЩ под №17.

Позизията на Гришо означава, че в първите два кръга българинът ще играе срещу непоставени тенисисти, а в третия ще срещне някой от поставените от девето до 16-о място. Това са шампионът от 2014 г. Марин Чилич, Милош Раонич, Жил Симон, Ришар Гаске, Джон Иснър Давид Гофен, Кевин Андерсън и Гаел Монфис.

Прочети повече ТУК.

Последвайте канала на

Novini.bg
2363 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Alo

2015.08.28 | 16:44

1
E samo tova mu ostana na toq. Samo reklami i duhovni praktiki :P

Добави коментар

Водещи новини