Моника Валериева: Спах с гаджето на Светлана, изпратих й селфи от леглото

  • 27 август 2015 07:31

  • 11711
  • 1
Моника Валериева: Спах с гаджето на Светлана, изпратих й селфи от леглото
©

Нова мръсна интрига се завъртя около Мона Валериева. Този път силиконовото чудо намеси в игрите си и Светлана Василева. Валериева пуснала слуха, че е спала с гаджето на плеймейтката, като дори изпратила селфи от леглото с неверника.

Моника изчакала гаджето на Светлана да заспи, щракнала го и пуснала фотото на Василева, твърди „Телеграф“. Всъщност, единственото вярно в тази клюка е името на Мона.

Цялата история е скалъпена от моделката със съмнителна кариера, за да влезе отново в медиите с гръм и трясък. Тя и Светлана ще участват в новия сезон на ВИП Брадър, където между двете се очакват страшни екшъни. Очаква се дотогава Валериева да прави всякакви опити за медийни сензации с нейното име.

Между Светлана Василева и Мона тлее неприязън още отдавна, коментира hotarena. Преди месец пък Василева захапа Валериева заради безумните пластики, които си е правила.

„Самата тя забравя този свой цветущ период! Колко операции са минали от тогава. Чак ми става жал, какво ли си е мислила, когато е виждала това лице в огледалото“, гласи коментар на страницата на Светлана.

Последвайте канала на

Novini.bg
11711 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Ддс

2017.03.14 | 03:55

1
Диви селянки с пети клас, дошли в големия град!

Добави коментар

Водещи новини