Павел Чернев: Ромските гласове са извор на благодат

  • 26 август 2015 08:16

  • 2996
  • 2
Павел Чернев: Ромските гласове са извор на благодат
© Булфото

Ромските гласове са извор на благодат, каза бившият депутат Павел ЧерневПавел Чернев Павел Чернев е български политик, народен представител в 40 Народно събрание от листата на по ТВ7.

Адвокатът заяви, че това е причината да бъде преустановено събарянето на незаконните постройки във варненския квартал Максуда. Той също изрази учудването си като юрист защо неговата колежка Даниела Михайлова е съобщила, че правителството на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г е поело ангажимента пред Европейския съд за правата на човека на преустанови разрушаването на незаконните постройки в квартала в морската ни столица. "Правителството не може да носи отговорност за действията на общинските власти", каза гостът в студиото. "Съмнявам се в справедливостта в присъдите на ЕСПЧ. Там има един тайнствен протокол №11, как да се отказва натиск върху отделни държави", каза още той. "Сега тези тъпанари, извинявам се в ефир, които са допуснали това да се случи, да бръкнат в джоба си", заяви Чернев.

Адвокат Михайлова заяви в ефир на телевизията, че властите във Варна са държали в тайна датата и часа на началото на събарянето. Тя допълни, че има и незаконни сгради, които не само ромски. По нейни данни в ЕСПЧ има 9 дела, заведени от български семейства и магистратите в Страсбург вероятно ще издадат осъдителни присъди.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
2996 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
ХХХ

2016.03.21 | 07:53

2
АЙДЕЕЕЕЕЕЕЕ ПОДИРЯЙТЕ ГООООООООООООООО

2016.03.21 | 07:51

1
Не се бъзикайте с циганите ,за да не се бъзикаме и ние с вас ,когато бъдете малцинство !

Добави коментар

Водещи новини