Децата на Камен Куката и Митьо Очите дадоха показания за сбиването на плажа в Поморие

  • 25 август 2015 11:13

  • 9900
  • 3
Децата на Камен Куката и Митьо Очите дадоха показания за сбиването на плажа в Поморие
©

Децата, които се оказаха в епицентъра на грозен скандал на централния поморийски плаж в края на юли, най-сетне са дали показания.

С тях е осъществена беседа от специалисти към Държавната агенция за закрила на детето, съобщи 24 часа. Проверката там е започнала по жалба на майките. В късния следобед на 27 юли две момичета и две момчета на възраст от 6 до 11 г. си играят на пясъка, това подразнило почиваща наблизо рускиня, която първо зашлевява едното, после ударя в гърдите другото. Децата се разпищяват, при което първо дотичват майките им, а после и бащите.

Единият от тях се оказва Камен Балбузанов - Куката, чиято 11-годишна щерка Естел е в групата. Той и мъжа на рускинята си разменят удари. Руското семейство пусна жалба и Куката бе обявен за издирване. Той все още е в неизвестност.

Последва жалба и от страна на българските семейства. Неглижира се най-важното - че има пострадали деца, коментира адвокатът на българите Валентин Калчев, който от името на майките сезира ресорната агенция.

Междувременно е образувана и предварителна проверка, от резултата й зависи дали прокуратурата ще започне досъдебно производство. Децата, след които е и 10-годишният син на Димитър Желязков-Очите, са разпитани и от прокурор.

Включете се в новия Viber чат на Novini.bg – следете коментарите под нашите материали.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
9900 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
QRO

2015.09.01 | 14:34

3
Taq ryskinq da ne e maloymna, 4e da bie 4yjdi deca. Vijte samo koi sa ba6tite na decata. Mnogo qsno, 4e 6te sa vinovni rysnacite. Koi dryg. Y nas vqrvat na mytrite. Tqh si gi zakrilq darjavata.
aaa

2015.09.01 | 14:25

2
da vi e.b.a umreliq sait,samo za m.a.n.a.f.i pishete
Иво

2015.09.01 | 14:24

1
Според мен не е баш така станала ситуацията ама карай да е весело

Добави коментар

Водещи новини