Парченце мерлинит осигурява вечна младост

  • 20 август 2015 18:34

  • 7563
  • 2
Парченце мерлинит осигурява вечна младост
©

Заможни нашенци не се стискат да дават огромни суми за парченца от най-модерния и нашумял напоследък по цял свят минерал - мерлинит. 100 грама от него струва 10 000 долара, като цената не е най-големият проблем при снабдяването с чудотворния камък.

Мерлинитът се добива само на едно-единствено място в света. Това е остров в Индийския океан, като няма и официална информация коя държава го владее.

Иван Митев от Хасково е  единственият представител на тазгодишната Световна конференция по минералотерапия във Франция. Именно в Париж се продава истински мерлинит, като с него вече са се снабдили някои от най-големите звезди в Холивуд като Брад Мит и Анджелина Джоли, Джордж Клуни и Джулия Робъртс, разказва той пред БЛИЦ.

Интересът към минерала нарасна лавинообразно след едно интервю на актрисата Катрин Зита Джоунс. В него тя разказва как по съвет на световноизвестния индийски гуру Дийпак Чопра се снабдила с малко късче мерлинит, тъй като вече била стигнала дъното на психологическия и физическия дискомфорт. А на сутринта, след като преспала с минерала под възглавницата, просто се събудила щастлива. Освен това с изненада установила, че се е освободила от всичките си вредни навици, които тровели живота на семейството й през годините. И то без каквото и да е усилие.

Българският експерт по лечебните свойства на минералите обяснява, че мерлинитът е вълшебният камък на шаманите, маговете и алхимиците. Цветовете му обединяват духовните и земните вибрации и откриват достъп към магически светове. Използва се за изцеление на негативите от минали животи, помага да разбереш как да продължиш да живееш според законите на Вселената. Има доказателства, че помага за пътешестване в минали и бъдещи проявления, носи хармония в настоящия живот, уравновесява ин-ян, съзнание и подсъзнание, интелект и интуиция. Вълшебният мерлинит може да премахне завесата между видимите и невидимите светове, да отвори вратите за дълбоките интуитивни способности. Може да развие спящите области на ума и да увеличи чувствителността за комуникациите с фините светове.

Последвайте канала на

Novini.bg
7563 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
00

2016.02.25 | 23:46

2
Хората вярват, че камък може да им реши проблемите, а не този който е създал камъкът и всичко видимо и невидимо, а именно живият Бог. Жалка картина на нашето време.

2015.08.21 | 18:24

1
Брад Мит...блаженни са вярващите

Добави коментар

Водещи новини