Слави Трифонов, Маестрото и Орлин Павлов жури за детската Евровизия

  • 17 август 2015 06:54

  • 4766
  • 1
Слави Трифонов, Маестрото и Орлин Павлов жури за детската Евровизия
© Булфото

Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в, Евгени Димитров-Маестрото и Орлин Павлов ще решат кое талантливо дете ще представя страната ни на детската Евровизия. Изборът започва тази вечер по БТВ, когато първите 16 деца ще се явят пред предварителното жури.

Телевизията ще излъчи кастинга в шоуто за млади таланти на 17,18 и 19 август от 21:00 ч. Децата са избрали да се представят с български песни, така че в студиото ще прозвучат класики на Васил Найденов, “Ахат”, “Диана експрес”, “Фамилия Тоника” и Камелия Тодорова. Разбира се, има и изпълнения на чуждестранни хитове.

Екипът на “Седем осми” - продуцентската компания на Трифонов, съвсем умишлено е избирала точно този състав за жури, тъй като това са същите хора, открили таланта на Крисия миналата година. Тяхната работа доведе до грандиозния успех на детето - втора на Евровизия заедно с Хасан и Ибрахим. Което се превърна в необходимата стъпка България да получи в крайна сметка домакинството на престижното европейско състезание за деца.

Тази година журито изслуша 120 деца, като най-добрите ще бъдат показани по телевизията тази седмица. Другата седмица - на 24, 25 и 26 август, националната селекция продължава. В третата седмица ще стане ясно кои ще са 24-те полуфиналисти и тогава вече ще се включи 3-членното жури, излъчено от БТВ, БНТ и “Седем осми”. В него Орлин Павлов идва като представител на БНТ, която ще е домакин на детската Евровизия.

Певецът вече е представял страната ни на европейската сцена в конкурса Евровизия, но за големи. В избора на 12-те финалисти ще участват и зрителите чрез интернет и есемес гласуване. Тринадесетото издание на детската Евровизия ще е на 21 ноември в зала “Арена Армеец” в София и ще се излъчи на живо по БНТ. Мотото на конкурса е #discover (#откривай).

Последвайте канала на

Мая Йорданова
4766 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2015.08.17 | 09:11

1
hahahah smqh, s kef nqma da vi gledam

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини