Харесайте facebook страницата ни

Граждански патрули срещу джигитите

© Булфото

Граждани започнаха да арестуван пияни шофьори след няколкото жестоки катастрофи, станали през последните дни, пише в. Телеграф.

Двама младежи задържаха в нощта на петък срещу събота пиян джигит в столичния жилищен комплекс Младост. Братята Ивайло и Георги Илиеви седнали в денонощна закусвалня в квартала, когато пред заведението е спряла кола. От автомобила е излязъл олюляващ се мъж, който си е купил храна и се опитал отново да седне зад волана.

Младежите обаче не му позволили да се качи в колата и го задържали. Междувременно двамата братя са викнали полицаи, допълва изданието.

Коментари
Коментари (4)
Коментирай
Jiri (гост)
17.08.2015 | 13:53

Пълни глупости!В случай, че нещо се обърка при това "задържане" първо полицията ще ви ши*ба, после пострадалия ще ви съди и т.н. Такива "отрядници" само ще създават още проблеми, защото няма критерии кой следва да бъде обект и какви права имат "отрядниците". Ами яко някой просто не ви хареса и ви зарита, тогава какво?

Рейтинг:
 
2
2231 (гост)
17.08.2015 | 09:47

И какво прави полицията . Пуща го и отива да иска повишение на заплатите,а тези които са на работа-скрити в храстите .И какво дебнат-20 лева.

Рейтинг:
 
2
(гост)
17.08.2015 | 13:53

Dvama grajdani proiavili zagrijenoc i vie junalictite "GRAJDANCKI PATRULI"

Рейтинг:
 
1
FM (гост)
17.08.2015 | 13:53

Само така ще се отървем от фучащите с колите си цървули.

Рейтинг:
 
0
 
Добави Коментар