Владо Пенев със счупен крак на парти с лекари

  • 15 август 2015 16:55

  • 5688
  • 5
Владо Пенев със счупен крак на парти с лекари
© Фейсбук

Седмица след като счупи крака си, Владо Пенев се включи в тематично парти, което познати правят всяка година в Бойковец. Актьорът е на гости на приятелката си Мартина Вачкова, която има къща в селото. Купонът е организиран от група лекари от София, които имат вила там, пише "24 часа". И всяка година обявяват конкурс за най-добро ястие и най-добър костюм.

Пенев не печели в нито една от двете категории, но всички му аплодират, че и със счупен крак се забавлява редом с тях.

“Както вървях на равно, стъпих накриво и се оказа, че съм счупил много деликатна костица”, разказва за инцидента Владо Пенев. По това време той е във Варна. Неприятната случка става късно вечерта, затова му се налага да отиде в спешната помощ на Варненската окръжна болница.

“Оказва се, че е много хубаво да си счупиш крака във Варна”, смее се той. Всички лекари са изключително любезни, затова веднага след това им благодари във фейсбук.

“Много съм благодарен на доктор Стайков и на д-р Венета Войчева. Както и на собственичката на санитарния магазин, която отвори заради мен. Не запомних как се казва”, обяснява Пенев.

Понеже той не иска кракът му да е в гипс, жената идва специално заради него да отвори магазина и дори му подарява шината, която да носи на болния си крак. Въпреки инцидента той се движи без патерици или бастун, но ходи доста по-бавно. “Ще нося шината толкова дни, на колкото и години съм. В моя случай - 20”, пошегува се той. Скоро актьорът се прибира в София, защото започва репетиции на нова постановка.

Последвайте канала на

Нора Виткова
5688 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2016.07.11 | 10:46

5
Или по-скоро на парти с г е й о в е в лекарски престилки!

2016.07.11 | 10:46

4
Тоя откак го пълнят с "бели човечета" отзад е станал 200 кила ! Нормално е да му счупят копитото,докато го мандръсат :)))

2016.07.11 | 10:46

3
Жената отворила магазина и му направила подарък, а той от благодарност даже не й запомнил името! Ако беше свестен щеше да си плати, а не да муфти хората.

2016.07.11 | 10:46

2
Ох, много известен, голямия актьор от Холичифут. Тоа не беше ли хомосексуалист?
Българ

2015.08.17 | 06:34

1
Всички са много любезни, щото си известен :)

Добави коментар

Водещи новини